lördag 12 januari 2013

Varför börja blogga?

Ja, varför har jag bestämt mig för att börja blogga? Vem kan ha intresse av att läsa vad jag skriver? Ja, egentligen ingen. Men jag har lite skrivklåda och det här är ett sätt att få "skriva av mig" lite.

Jag har tänkt att 2013 ska bli starten på en lugnare tid för mig där jag prioriterar om i min almanacka så att jag har tid för mig själv. Och också att jag har plats för mer spontana infall och kunna tacka ja när jag får inbjudningar till roliga saker.

Min almanacka har varit så knökfull att det inte funnits mycket utrymme till oplanerade saker. Så ska det inte bli igen. I framtiden ska JAG bestämma över min tid. Det gör att jag också börjar avveckla en del aktiviteter som bundit upp min tid. Det känns jättebra.

Vad kan då tänkas dyka upp i den här bloggen?

Förhoppningsvis ska jag komma igång med att fotografera mera så bilder från mina försök som fotograf kommer säkert upp här. Sen kommer det också att bli både flärd, nöje, kultur, tips på böcker, Portugal så klart och säkert också en massa dravel. Det här är min blogg och jag bestämmer. Men dyker det upp önskemål så kanske jag nappar på det.

Men förbered er på det mesta. För framförallt ska det handla om livet här och nu, vad som händer i mitt liv och runt omkring mig.

Välkommen till min värld som inte är intressant för någon annan än för mig men kanske kan jag roa någon.

2 kommentarer:

  1. Härlig GunBritt, jag kommer att läsa, läser en massa bloggar tycker det är kul, sen brukar jag inte kommentera om det inte ngt speciellt. Lycka till med ditt skrivande. Kram Ylva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt om du läser. Alltid roligt om någon kommenterar också, ser det som en bonus. Hoppas du kommer att ha nöje av bloggen och att jag hoppas jag kan göra något roligt av den. Kram gb

      Radera