måndag 15 april 2013

Ojsan, tänkte inte på det


Den 4 maj äger den stor Bloggdagen rum. Ett event för bloggare med spännande föreläsningar. I helgen kom deltagarlistan ut med länkar till alla bloggar och då inser jag att jag kanske skulle ha uppdaterat bloggen lite. Jag har inte lagt ner tid på layout och så ännu. Är inte riktigt klar på vilken typ av blogg detta ska bli utan just nu är det verkligen en "livet-som-det-är-just-nu" blogg. Vi får se åt vilket håll det barkar. Har inte kommit igång med fotograferandet ännu utan det är mobilen som gäller för närvarande. Men när jag har tagit mig tid att lära mig kameran så ska det bli annorlunda.

Helgen har varit spännande. I fredags gjorde jag mitt premiärbesök på Operan. Det blev verkligen en lyckträff. Såg Läderlappen, en operett med förvecklingar och glad musik. Här hade man också en roll som spelades av Helge Skog, nej han sjöng inget, men han fick publiken att både bua, skrika och även sjunga allsång. Helt otroligt härligt. Detta är en föreställning som jag kommer att minnas länge och nu håller jag på att kolla efter någon annan lättsam föreställning till hösten. Det här gav absolut mersmak.


På lördagen var det "mammadag" och månadens museum blev Hallwylska palatset. Ett litet men trevligt museum väl värt ett besök. Och vi var garanterat inte ensamma. Mycket folk på liten yta.

Så det blev en hel del kultur. Trodde aldrig att jag skulle bli en sån här "kulturtant" som jag blivit men när man kombinerar en kulturupplevelse med både god mat och shopping så blir det ett perfekt litet kinderägg.

2 kommentarer:

  1. Kikar in och säger hej.
    Ska bli skoj att ses på Bloggdagen i maj :-)

    SvaraRadera
  2. Hej Marlene, tack för besöket. Vi syns den 4 maj. Ska bli spännande för mig som är ny i bloggvärlden.:-)

    SvaraRadera