torsdag 2 maj 2013

Kulturtanten har varit ute igen


Nu var det ett tag sen jag skrev något på bloggen. Har varit mycket aktiviteter den sista tiden.

Förra veckan hann jag i alla fall med att gå på Stadsteatern och se Körsbärsträdgården. Väldigt bra. På lördagen var det "mammadag" och jag och min syster besökte Etnografiska Muséet ute på Djurgården. Det är ett fantastiskt museum med mycket att se och helst ska man unna sig att vara i flera timmar men till slut har hjärnan svårt att ta in allt men ser. Måste besökas igen.


Valborgsmässoafton tillbringades i Västerås där vi åt en god måltid på restaurang Nom. Åker ni till Västerås så kan jag rekommendera den. Tanken var att vi skulle titta på brasan vid Stora Torget men de hade så svårt att få någon fyr på den så vi gick hem igen.


Första Maj var det dags för demonstration. Kändes konstigt att inte vara i Upplands Väsby där jag tillbringat första maj sen 1996. Men vädret var fantastiskt och det blev en riktigt trevlig dag. Sen tog jag tåget tillbaka till den stora staden.

 
Hittade en fantastiskt härlig tavla i ett skyltfönster i Västerås. Snacka om en häftig pippi. Den vill jag ha. Hoppas att priset inte är för högt.
 
Skönt med kort arbetsvecka och nästa ser ännu bättre ut med bara två arbetsdagar. Nu på lördag ska jag gå på ett event som heter "Stora Bloggdagen 2013". Ska bli spännande att lyssna på tre bloggare som är stora inom sina områden. Förhoppningsvis lär jag mig något nytt och får inspiration till min egen blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar